Odličan start proljeća

Odličan start proljeća

Na izuzetno teškom terenu na Omladinskom igralištu u Rijeci seniorska ekipa Turbine zasluženo je odnijela sva tri boda iz Rijeke i tako se pobjedom priključila borbi za prvo mjesto. 

Utakmica je krenula "furiozno" pa su tako igrači Turbine već u 3. minuti zatresli mrežu za vodstvo, a imali su još jednu prigodu 10-ak minuta kasnije. Pogodak je postigao Velkoski na asistenciju Maretića.

Na poluvrijeme se otišlo sa rezultataom iz 3. minute. 

Drugo poluvrijeme krenulo je dominacijom domaćina koji su uzaludno tražili prolaz po centralnim i bočnim djelovima terena ali obrana Turbine, individualna. grupa i kolektivna danas je funkcionirala bezprijekorno. 

Konačan prekid nadanja desio se u 67. minuti kada Babić na asistenciju Rubčića. Da je bilo koncentracije i mirnoće, utakmicu je Turbina mogla završiti i sa više golova, ali ponuđene prilike nastale iz dobre obrane koje je tjerala stari grad na greške nisu se iskoristile. Na kraju gol za Turbinu postiže Dragičević. I postavlja konačan rezultat 0:3.

Sastav Turbine: Đotlo, Car, Rubčić(od 76. Dragičević), Aleksa(od 67. Matejčić), Lužaić, Pavičić(od 46. Gašparović), Velkoski, Čičić, Belobrajić, Babić(od 84. Pecollaj), Maretić.

Čestitke našim dečkima!